POZVÁNKA NA DEMONSTRACI V PLZNI DNE 9. 9. 2016 V 16:00 HOD.

 

Srpen 16, 2016

Ing. Jan Dlouhý

 

Vážení přátelé, známí, kamarádi,

 

jelikož si s námi a našimi osudy tahle vláda probruselských vlastizrádců neskutečně zahrává, dochází nám trpělivost! Plzeňské pozvání "sudeťáků", kteří se netají zrušením dekretů prezidenta republiky Edvarda Beneše a znovuobsazením našeho pohraničí, je vrcholem arogance státní moci vůči lidu, proto připravujeme protestní akci, kde dáme jasně najevo, že Čechy jsou Čechů a Němci tady nemají co dělat!

 

Konference "sudeťáků" se uskuteční v hotelu Courtyard, Plzeň, Sady 5. května (naproti parkovacímu domu Na Rychtářce), od pátku 9. 9 . 2016 od 16:00 do neděle 11. 9. do 12:00. Na pozvánce je napsáno, že dokonce českým krajanům budou proplácet pobyt a dopravu!

 

 

Pozvánka na konferenci je na stránce: www.sudeten.de/cms/

 

Kdo by chtěl být nápomocen s přípravou, ozvěte se mi.

 

Ing. Jan Dlouhý

Aliance národních sil

www.aliancens.cz

mobil: 734 639 285 nebo 777 776 749, které bude platit patrně od poloviny příštího týdne a původní zaniká

 

Poznámka - nepřebírejme terminologii landsmanšaftu - je to voda na jejich mlýn:

 

Objasnění termínu Sudety

 

Takzvané Sudety nikdy nebyly jednotkou územně-správní. A to ani za I. ČSR ani později, či dnes. Slovo sudetský se vyskytuje jen v období anexe našeho pohraničí Němci, kdy se část tohoto území nazývala Sudetengau. Slovo "Sudety" je účelovým konstruktem henleinovců, kteří jej uvedli do své politiky. Má se však vždy jednoznačně hovořit o pohraničí.

 

Objasnění mylně užívaného termínu tzv. "Benešových dekretů"

 

Tento termín je též stvořený a využívaný tzv. sudetoněmeckým landsmanšaftem. Má totiž vytvořit dojem, že je psal sám prezident Beneš, který za ně též odpovídal a dodnes odpovídá. Skutečnost je však jiná. Od samého počátku dekretální normotvorby se na dekretech prezidenta republiky podílela čs. londýnská vláda, Státní rada a Právní komise. Později pak i SNR a košická vláda se svým aparátem. Naše média a část politiků, zvláště těch sudetomilních, však tento termín převzali. Bohužel. My bychom měli používat termín "dekrety prezidenta republiky", který je součástí i naší jurisdické terminologie.

 

Objasnění termínu "sudeťáci"

 

Pokud by se tento termín psal s velkým písmenem, je určitým uznáním této "národnostní skupiny" za národ. Nemohou ale být označování za "Sudeťáky", když nepocházejí ani z určitého vymezeného území, jehož název je dán územně-správním členěním státu. Nejsou ani národem, ačkoliv se sami prohlašují za druhý národ českých zemí.