Parlament Ukrajiny povolil vstup vojsk NATO na Ukrajinu – připravují se k útoku na Moskvu

 

Parlament dnes schválil vstup cizích ozbrojených sil území Ukrajiny z důvodů vojenských cvičení v roce 2017. Ukrajinští poslanci v otevřeném dokumentu prohlásili, že cílem manévrů je společná příprava s NATO na budoucí útok na hlavní město Ruska. Návrh zákona byl předložen prezidentem Ukrajiny Petrem Porošenkem. „Nařízením prezidenta Ukrajiny je potvrzen, v rámci mnohonárodnostních cvičení, volný vstup na ukrajinské území pro Ozbrojené síly USA, ostatní členy NATO a státy, které jsou součástí programu «Partnerství pro mír»“, řekl zástupce prezidenta v Parlamentu Artur Gerasimov.

 

Šéf parlamentního výboru pro obranu Sergej Pašinskij upřesnil, že na manévrech budou vojáci nacvičovat konfrontaci s Ruskem.

 

„Během mnohonárodnostních cvičení se děje to nejdůležitější – jsou navazovány kontakty našich důstojníků s důstojníky našich spojenců, vznikají bojová bratrství. A během ruské agrese je toto velmi důležitý prvek při přípravě na to, jak ruskou agresi odrazit“, řekl Pašinskij.

 

Zástupce šéfa frakce „Lidové fronty“, bývalý velitel batalionu „Mírotvorec“, Andrej Teteruk upřesnil, že se ukrajinská armáda chystá k útoku na Moskvu. „Máme silné bojové síly, které každý den získávají cenné zkušenosti, jenž během právě takovýchto cvičení předáváme našim spojencům. Musíme mít všichni na paměti, že války agresora vždycky končí v hlavním městě země agresora“.

 

Nicméně další poslanec, velitel praporu, bývalý „ajdarovec“ Sergej Melničuk, projevil obavu, že tajemství cvičení budou prozrazeny ruským agentům.

 

„Musíme mít na paměti, že na každých manévrech, kde se nacvičují bojové akce, je přítomna generalita Ministerstva obrany, Ozbrojených sil, Generálního štábu atd. Ti lidé, kteří nás na frontě zrazovali. Reforma Ozbrojených sil neproběhla a ti zrádci, kteří seděli v kancelářích, jsou dosud na svých postech. Kdo nám zaručí, že oni, kteří znají naše plány i plány spojenců, nám znovu nezasadí ránu nožem do zad, až dojde ke skutečné válce?“, stěžuje si Melničuk.

 

19.01.2017, Kyjev, Maxim Karpenko

Zdroj: http://www.politnavigator.net/verkhovnaya-rada-dopustila-vojjska-nato-na-ukrainu-gotovit-brosok-na-moskvu.html

P.K.

NWOO. org