Jaká bude odpověď českých vlasteneckých organizací na rejdy sudeťáků a jejich „českých spřeženců“ v tomto roce?

 

Nejde jen o Brno, ale o celou řadu dalších míst v republice. Byla to již Praha, Plzeň, Liberec, Jablonec, Poběžovice a další.

 

Žádný strategický dialog česko-německý nechceme. Máme jiné přátele, mezi ty tradiční patří Slováci, Srbové a Rusové.

 

Rusové už nám dávno dluh ze sovětské éry zaplatili, Němci ten z hitlerovské éry nikoliv. K placení reparací se nemají. Dluhují nám více než 3 biliony korun. Kancléřka Merklová, samozřejmě i bavorský premiér, Horst Seehofer, nás tlačí do „dialogu“ se sudety, který by měl vyústit v uspokojení jejich nároků. B. Posselt již popsal, jak jejich postup vůči nám má vypadat.

 

Naše dějiny přepisují. Soustavně dehonestují řadu našich významných historických osobností. Na druhé straně budují svatozář nad hlavami  kolaborantů s Němci. Někteří "naši" politici se snaží  z nás udělat 17. zemi Německa, někteří pak si vystačí s německým protektorátem.

 

My naopak si přejeme svrchovanou ČR, v níž by svrchovaný lid v imperativním referendu rozhodl o našem členství v EU i NATO. Evropu chápeme jako volné svobodné společenství  rovnoprávných, sociálně spravedlivých, svrchovaných národních států, které samy budou rozhodovat o míře i formách společné mírové spolupráce, zbavené strašáka války, rusofobie a stupňujícího se zbrojení.