Hnusný fašistický útok Velkoalbánců na Srbsko nelze neodsoudit


Incident s falešným praporem tzv.Velkoalbánie na fotbalovém stadionu v Bělehradě, kdy byl zjištěn bezpilotní letoun - tzv. dron - jako nosič vymyšleného praporu, a ovladače byly nalezeny údajně v lóži vysokého albánského představitele - představuje celoevropský skandál v době, kdy má docházet ke zmírňování beztak napjatých srbsko - albánských vztahů. V tomto rámci lze jen připomenout, že téměř vždy, když šlo o incidenty mezi Srby a Albánci, to byli Velkoalbánci jako agresoři nebo iniciátoři těchto špatností. Jen připomeňme hrůzný obchod s těly srbských dětí, zosnovaný za pomoci velkoalbánských mafií, který odhalily jak srbské orgány, tak dokonce i Carla da Ponte, funkcionářka Unie a Haagu...


Za pomoci velmocí a ctihodné Evropské unie byli Srbové proti výnosu Rady bezpečnosti OSN číslo 1244 připraveni o své výsostné historické území - o historické Kosovo, na němž zachraňovali před staletími lhostejnou katolickou Evropu před atakem Osmanů. Západoevropané a Středovýchodoevropané - zejména Rakušané, se nikdy v dějinách k Srbsku nechovali jako k rovnocennému partneru,ale jen jako k jakési odbojné polokolonii, jež se v 19. století pod ochranou Ruska osamostatnila jako nechtěné státní dítě a noční můra rakouského i tureckého mocnářství. Jen připomeňme hrozný postoj našeho exministra zahraničí Schwarzenberga k instalaci lžistátu Kosovo, - "lažne države Kosovo" - , který vrhl na Českou republiku stín dějinné hanby a zrady Slovanů!


Tento postoj převzaly velmoci a chovají se k Srbům neustále stejně - a vydatně podporují všechny nepřátele Srbů, domnívajíce, že tím poškodí především eurovýchodní velmoc - Rusko! Proto bylo nutno zničit Jugoslavii za pomoci zahraničních žoldáků, inseminovat tu falešnou bratrovražednou občanskou válku pod rouškou záměrně rozpoutaného a zaplaceného náboženství a šovinismu. Nový hnusný incident - doslova fašistická provokace - na stadionu v Bělehradě - měl jediný cíl. Znevážit historickou kontinuitu Srbstva a jeho území, vyvolat dojem jakési Velkoalbanie, která nikdy v dějinách neexistovala, a ponížit a urážet srbský národ. Urážet srbský národ stejně tak, jako urážela albánská chátra pravoslavné srbské památky, hřbitovy, kostely a kláštery na Kosovu, když je vypalovala a vylupovala a prznila srbské hřbitovy. A to za přihlížení eurounijních a zámořských vojenských jednotek! Tato nebetyčná hanba padá na celou slavnou Unii i na zámořské spojence, kteří se toho účastnili.


Velkoalbánci mají, co chtěli. Zaseli vítr a sklízejí bouři hanby,všeobecného odporu a nejvyššího opovržení.


Toto vše se pochopitelně netýká těch Albánců, kteří chtěli a chtějí žít se Srby, Makedonci, Řeky a Bulhary v míru a v pokojném soužití. Je známo, že těchto Albánců bylo i na Kosovu mnoho - a byli vystavováni nátlaku soukmenovců, aby se přidávali k jejich řádění, a že též mnozí stateční tomu nepodlehli. Srbové přece nechtěli nikoho vyhánět, chtěli jen, aby země, která jim po tisíc let patřila, zůstala jejich i nadále. Toto vše bylo rozkotáno velmocenskou politikou Západu a Unie, které dovolily loupit území jiného národa a vraždit nevinné. Ostatně, co se dělo v Jugoslávii, se nyní opakuje ve stejném fašistickém stylu na Ukrajině... Je jen otázka času, kdy se toto vše velmocem a Unii vrátí jako dějinný bumerang - třeba v podobě nového muslimského Attily v Evropě!

Dr. Jiří Jaroš Nickelli, ČSOL Brno I, autor je muzeolog a etnograf, v Srbsku a Černé Hoře má rodiny.



Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz